Natuurcoach

“Wie rent kijkt alleen voor zich uit, wie stilstaat ziet de hele wereld om zich heen.”

Bibi Dumon Tak (Eikenwijsheid)

Wat is natuurcoaching?

Coachen in de natuur, waarbij we afwisselend wandelen en stilstaan en met behulp van symbolen in de natuur snel tot de kern van je vraag komen. Het traject volgt een natuurlijk verloop. We nemen de tijd. Inzichten mogen rustig landen, aarden en integreren in je dagelijkse leven.

Wandel jouw pad

Kennismaking

Eenmalige sessie waarbij we wandelen, bespreken wat er bij jou speelt en een werkvorm doen. Hierna kun je zelf beslissen of je het bij deze ene sessie wil laten of dat je verder wilt met het Pentagram traject.

€99 (incl BTW) anderhalf uur

Heb je een klein budget? Neem gerust contact op om mogelijkheden te bespreken.

Pentagram

Een traject van 5 sessies, waarbij we de diepgang opzoeken, onderzoeken wat je verlangen is en stappen zetten. Als je echt verheldering zoekt rondom een belangrijke vraag op dit moment in jouw leven, dan kan een traject veel betekenen. Er zit telkens 1 maand tussen elke sessie, hetgeen zorgt voor verankering in je dagelijkse leven. De inzichten en antwoorden kunnen dan op natuurlijke wijze landen bij jou.

€585 (incl BTW)

Ogham

Met een korte uitleg van je situatie en een duidelijke vraag, raadplegen we de eeuwenoude wijsheid van het Ogham bomenorakel. Het lijkt op het lezen van tarot kaarten, maar ik gebruik 20 stokjes van inheemse boomsoorten en hun symbolische en spirituele betekenis, zoals beschreven door Glennie Kindred. Een opening duurt ongeveer 1 uur.

65 (incl BTW)  

Praktische informatie

Locatie

We zoeken samen naar een locatie. Het liefste werk ik in de natuur rondom Hilversum, ik ken de omgeving goed en het is er prachtig. Aarzel niet om contact op te nemen over de mogelijkheden.

Voorbereiding

Zorg voor geschikte buitenkleding, in de winter net een laagje extra omdat we vaker stilstaan. Denk aan comfortabele schoenen, regenkleding of een paraplu. Bij heftige weersomstandigheden wordt de afspraak verplaatst.

Corona

Natuurcoaching is buiten, dus kan altijd doorgaan. 

Ik ondersteun het platform “keuzevrij bij mij”, dus ik zal nooit iemand om een test of QRcode vragen.

Contact

Bezoek adres

Clubhuis RoosBoom bij Vonk in de Wijk, Larense weg 139, 1221 CL Hilversum

Email

natuurcoaching (at) bomenmetroos.nl

Telefoon, Whatsapp, Signal, Telegram

0031 (0) 6 2466 2617

Contactformulier

1 + 11 =