Over  Roos

Magie

Ik kan hier een opsomming gaan geven over wie ik ben en wat ik allemaal gedaan heb. Doe ik ook, maar waar het werkelijk om gaat is dat je me leert kennen als een echt persoon, als iemand die net als jij pieken en dalen heeft gekend, rare sprongen heeft gemaakt in het leven en regelmatig geen idee had. Op die momenten van onzekerheid, van stress, onrust en hevige emoties is het zo ontzettend fijn om het jezelf te gunnen hier hulp bij te vragen.

Wat mij drijft is om de openbaring te zien op iemands gezicht en tranen van diep gevoelde waarheid.

Weten uit een boekje en weten uit ervaring is totaal anders. Dat is het verschil tussen iets snappen met je hoofd of het kunnen voelen met je hart. Ervaar de magie van coachen in de natuur, waar een onbewuste intelligentie verborgen ligt. De natuur zorgt voor bedding en duiding, we voelen ons allebei gedragen, inzichten vallen op hun plek.

 

 

Mijn weg ging niet altijd over rozen

Ik ben een veelzijdig persoon, analytisch en creatief, praktisch en empathisch. Maar die veelzijdigheid is verwarrend, voor mezelf en voor de buitenwereld. De maatschappij verwacht een duidelijke koers: school, studie, werk, carrière, samenwonen, trouwen, kinderen… Ik pas niet in dat straatje. Na veel omzwervingen over de wereld, langs allerlei landen, beroepen en studies, bevond ik mij in 2010 in een onveilige relatie met een kindje op komst. Kort daarna stond ik er alleen voor, met mijn zoontje van anderhalf en mijn hond. Ik moest op zoek naar een manier om mezelf staande te houden. Ik heb in die tijd veel steun gehad van mijn familie en vrienden, maar ik heb ook professionele begeleiding gezocht. Bij een psychotherapeut en een loopbaancoach. Op de stoel bij die therapeut en coach werd mijn interesse gewekt om dit zelf ook te gaan doen. Immers, ik was op mijn 19de al begonnen met de studie psychologie…

 

Ik ben gecertificeerd trainer Grip en Glans, een training in zelfmanagement vaardigheden en positief denken. Momenteel ben ik inzetbaar als Grip en Glans trainer.

Voor het IVN (natuureducatie) verzorg ik de module Storytelling binnen de klimaatcursus.

Bij stichting Klimaatgesprekken ben ik klimaatcoach, inzetbaar voor workshopreeksen

Carrière vond ik een vies woord

Dus ben ik de studie weer op gaan pakken, met als doel trainer/coach te worden. Vanuit mijn stage rolde ik in een baan als welzijnscoach bij een welzijnsorganisatie. Daar heb ik veel geleerd. En toen kwam corona. Een tijd om opnieuw te bezinnen en te overwegen wat wil ik nou echt? Ik heb carriere altijd een vies woord gevonden. Deze overtuiging ben ik gaan onderzoeken. Ik ontdekte dat ik best ambities had! Maar ik had ze weggestopt: “dat lukt me toch nooit” en “ze zien je aankomen”. Die overtuigingen heb ik omgebogen, naar “dit kan ik wel” en “dit is precies wat ik te brengen heb”. Wederom dankzij liefdevolle steun om mij heen heb ik de kans gekregen om mijn hart te volgen en mijn dromen te verwezenlijken.

Contact

Bezoek adres

Clubhuis RoosBoom bij Silverpoint,

Schapenkamp 2
Hilversum

 

Email Address

natuurcoaching (at) bomenmetroos.nl

clubhuisroosboom (at) gmail.com

 

Phone Number

 

 

BTW nummer  NL003913377B89 | KvK 84060301